top of page

Vår är lika med frihet!Valborg idag. Lika med fira in våren. Vår är lika med frihet. Klar luft. Klar himmel (nåja ibland iaf). Klara toner av fågelkvitter. Ljusare mornar och kvällar. Ljusa gröna löv på träden. Rosaskimrande ljuvliga blommor i körsbärsträd. Gator fria från grus. Sneakers och tunnare jacka. Ta fram och pumpa vintertrött cykel. Trampa och känna vinden i håret. Frysa lite, för jackan är fortfarande i tunnaste laget. Andas in den härligt klara luften. Ta ett extra djupt andetag. Undra om det är sant. Är det jag som sitter här på min cykel fylld med denna frihetskänsla? Fri och stolt. Stolt över att jag skapat denna frihet. Friheten att välja. Att jobba för mig själv, i mitt eget företag. Glädjerus och overklighetskänsla. Så jäkla kul! Så jäkla bra! Ser fram emot fortsättningen. Mina ord. Mitt liv.


Foto av Oleg Magni från Pexels


56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page