top of page

Tiden som går
Jag vill vara där - i tiden som går… Dags igen. Hösttermin. Högstadiet för min ”barn”. Fortsättning på HR-uppdrag och Coaching för mig. Och kanske nåt nytt som jag ännu inte vet om? Nya utmaningar. Många möten och händelserika dagar att se fram emot!


Hösten (ja än så länge är det sommar, håller med) är nystart. Förväntan ligger i luften. Jag delar fortfarande gärna upp året i hösttermin och vårtermin. Det hänger kvar från skoltiden och ger mig en bra känsla. Trygghet kanske?


Köper gärna någon ny anteckningsbok och penna. I år blev det en mörklila med blommor på. Och en lila penna. Där skriver jag ned min intention för hösten. Min intention för dagen eller veckan.

Jag har också satt en vision (låter härligare och mer fritt än t ex försäljningsbudget) för mitt företags vinstresultat denna termin. En vision om hur jag vill att min hösttermin ska se ut. Hur det ska kännas. Vad behöver jag för att uppnå det blir nästa fråga jag ställer mig själv. Svaren kanske inte kommer direkt. Bilden jag vill nå har jag klar för mig. Huret kommer när jag är redo. Tillit!

Så intention och vision för terminen är satt.

En del i det hela är att vara i tiden som går. Att inte bara göra, utan vara närvarande i det jag gör. Är ni med? Tiden går ju medans vi jobbar och när vi gör allt det där vardagliga. Jag vill vara där när det händer.


Så, varmt välkommen hösttermin 2022!

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentarer


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page